„Обичаме Русе“ ли? Обичта се доказва на дела!

В момента #Русе пак изнемогва под поредната химическа атака. Тежка воня на органична химия отново вгорчава вечерта. Разтропан кмет, кризисен щаб, денонощни патрули, пожарникари с измервателни уреди, мобилни станции, HD камери и какво ли още не… И пак няма оправия!

Това е гражданска война! Едни русенци обгазяват собствените си деца и останалите си съграждани без капка срам. Не, не са мафия. При мафията има код на честта и семейството винаги е на първо място. А нашите „патриотични индустриалци“ и „чуждестранни инвеститори“ тровят Русе, но всъщност са едни страхливци, които ще напълнят гащите веднага щом видят дебелия.

И работещите в тези предприятия са едни дребни, страхливи душици, дето тровят собствените си семейства и приятели без да им мигне окото в името на някаква дажба от трохи. Защото някъде някоя незнайна ръка отваря нещо и пуска газовете към града, знаейки много добре какво прави. Обаче го прави, нали?

Но на война, като на война. Борбата продължава и тук не бива да има никакви предразсъдъци и съмнения за средствата, които трябва да бъдат използвани в името на крайната цел. А целта е незабавно затваряне на замърсителите с цената на всичко. Инак, градът е обречен на гибел. „Обичаме Русе“ ли? Обичта се доказва на дела!

#Фронтално

Напишете коментар